Siivousyritys Normi-Siivous Oy palvelee vuosien kokemuksella Helsingissä ja muualla Uudellamaalla

Yhteystiedot

Normi-Siivous Oy on luotettavasti palveleva siivousyritys. Tarjoamme ammattitaitoista ja asiakasystävällistä siivouspalvelua vuosien kokemuksella Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä muualla Uudenmaan alueella. Tällä sivulla voit lukea lisää yrityksestämme.

Meihin voit ottaa aina yhteyttä ja kysyä lisää palveluistamme, joihin kuuluvat:

- toimistosiivous

- myymäläsiivous

- ravintolasiivous

- suursiivous.

Katso kaikki yhteystietomme

Yrityksemme arvoista

Yrittäjävetoisena yrityksenä joustamme asiakkaan toiveiden mukaisesti tilanteiden ja tarpeiden muuttuessa. Meidät tavoitat aina nopeasti, ja tartumme toimeen heti. Pienet kiinteät kulut ja matala organisaatio mahdollistavat erittäin kilpailukykyisen hinnoittelumme. Yrityksemme arvojen perustana ovat joustavuus, kunnioitus ja ystävällisyys. Meille jokainen asiakas on tärkeä, ja haluamme tarjota aina parasta mahdollista palvelua.

Meillä on jo 20 vuoden työkokemus ja laaja osaaminen erilaisien siivouspalveluiden onnistuneesta toteuttamisesta. Referenssit -sivulla voit tutustua työmme kohteisiin Uudenmaan alueella.

Palvelemme laajaa asiakaskuntaa

Työmme kohteita ovat niin pienet toimistot kuin useiden tuhansien neliöiden toimitilat, ravintolat ja erilaiset liiketilat. Olemme keskittyneet etenkin pienten ja keskisuurten yritysten siivouspalveluiden tuottamiseen.

Kaikki siivouspalvelut toteutamme sopimuksia kunnioittaen. Pidämme aina tiukasti kiinni sovituista aikatauluista ja laadukkaasta työnjäljestä. 

Panostamme asiakastyytyväisyyteen ja pitkiin asiakassuhteisiin. Mikään ei ole meille palkitsevampaa kuin työhömme tyytyväiset asiakkaat. 

Lue lisää siivouspalveluista

Keskitymme oleelliseen eli siivoukseen

Monet siivousyritykset ovat teknologiapainotteisia, mutta me haluamme keskittyä oleelliseen, eli itse siivoukseen ja sen laadukkaaseen toteuttamiseen. Kaikki siivoustyöt teemme huolellisesti ajanmukaisia työvälineitä ja -menetelmiä käyttäen. Siivous on meille intohimo, jota teemme rautaisella ammattitaidolla.

Palvelualueemme kattaa Helsingin, Espoon ja Vantaan sekä koko Uudenmaan alueen.

Pyydä tarjous