Joustava ja tehokas siivouspalvelu Uudellamaalla
Myymäläsiivous

Myymäläsiivous joustavasti ja edullisesti Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Normi-Siivous Oy on myymäläsiivouksen kokenut ammattilainen. Siivoamme niin elintarvikemyymälät kuin päivittäistavarakaupatkin Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä koko Uudenmaan alueella.

Tilaa meidät veloituksettomalle arviointikäynnille. Saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen aina saman päivän aikana.

Siivoustyöt suunnitelmallisesti

Siivosimmepa sitten elintarvikemyymälää tai päivittäistavarakauppaa, suunnittelemme aina siivoustyöt huolella etukäteen. Huolellinen suunnittelu takaa onnistuneen lopputuloksen. Teemme kanssasi siivoustöiden aikataulutuksen, jota noudatamme tarkasti. Hoidamme työmme aina vastuullisesti ja huolehdimme työturvallisuudestamme. Yhteistyö kanssamme on joustavaa ja ongelmatonta.

Käytössämme on kovaakin kulutusta kestävät ja ajanmukaiset siivousvälineet. Huollamme ne säännöllisesti, jotta työskentelymme sujuu joutuisasti kohteessa kuin kohteessa. 

Mitä myymäläsiivoukseen kuuluu?

Hoidamme kaikenkokoisten myymälöiden siivoukset yli 20 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • palvelutiskien ja kassa-alueiden siivous
  • henkilökunnan tilojen siivous
  • lattioiden pesu
  • keittiö- ja WC-tilojen siivous.

Tarvittaessa voimme myös puhdistaa kahvikoneet ja huolehtia saniteettitarvikkeista. Räätälöimme palvelumme mielellämme tarpeitasi ja toiveitasi kuunnellen. Lupaamme antaa oman panoksemme, jotta myymälästäsi tulee siisti, puhdas ja viihtyisä.

Kilpailuta siivouspalvelu

Tarjouspyyntö-sivulla voit lähettää meille kätevästi tarjouspyynnön tarvitsemistasi siivouspalveluista. Tiedäthän, että palveluihimme kuuluu myös toimistosiivousravintolasiivous ja suursiivous?

Mikäli haluat lisätietoja siivouspalveluistamme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Meidät tavoitat parhaiten lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Saatuamme viestisi, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti.

Miksi tilata siivouspalvelut meiltä?

Perusteellista työtä

Olkoon toimistosi pieni tai suuri, siivoamme sen perusteellisesti. Olemme huolellisia ja tarkan työn tekijöitä. Voit siis olla varma, että toimistosi huokuu puhtautta siivouksemme jälkeen.

Nopeaa palvelua

Tärkeät neuvottelut vaativat ympärilleen siistin toimiston. Meiltä saat siivouspalvelua nopeallakin aikataululla, kun toimiston pitää olla siistissä kunnossa pikaisesti.

Asiakaslähtöisyys ja kilpailukykyiset hinnat

Meiltä saat kattavat siivouspalvelut kilpailukykyiseen hintaan. Meillä on pitkä kokemus erikokoisten yritysten kanssa toimimisesta. Voit siis olla varma, että saat meistä joustavan kumppanin.

Asiakkaamme kertovat

Apollo Live Club

Olemme olleet tyytyväisiä etenkin kilpailukykyiseen hinta-tasoon ja joustavuuteen.

Stadin Night Oy, Martin Sjöström

Puustelli

Nopeaa reagointia ja hyvää kokonaispalvelua kaikissa myymälöidemme siivoukseen liittyvissä kysymyksissä ja tarpeissa. Kiitos Normi-Siivous!

Pirjo, Puustelli Oy

Näin tilaat myymäläsiivouksen meiltä

1

Ota yhteyttä meihin joko soittamalla 040 733 9676 , lähettämällä sähköpostia info@normisiivous.fi tai täyttämällä tarjouspyyntölomake.

2

Vastaamme tarjouspyyntösi mahdollisimman pian.

3

Tulemme tekemään tilaasi ilmaisen kartoituskäynnin, minkä jälkeen sovimme tarkemmin työstä. Työn aloitusajankohta sovitaan saman käynnin yhteydessä.

   

Copyright © 2024 Normi-Siivous Oy