Myymäläsiivous ammattilaisen tarkkuudella Helsingissä ja muualla Uudellamaalla

Ota yhteyttä

Normi-Siivous Oy on myymäläsiivouksen kokenut ammattilainen. Siivoamme niin elintarvikemyymälät kuin päivittäistavarakaupatkin Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä koko Uudenmaan alueella.

Tilaa meidät veloituksettomalle arviointikäynnille. Saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen aina saman päivän aikana.

Siivoustyöt suunnitelmallisesti

Siivosimmepa sitten elintarvikemyymälää tai päivittäistavarakauppaa, suunnittelemme aina siivoustyöt huolella etukäteen. Huolellinen suunnittelu takaa onnistuneen lopputuloksen. Teemme kanssasi siivoustöiden aikataulutuksen, jota noudatamme tarkasti. Hoidamme työmme aina vastuullisesti ja huolehdimme työturvallisuudestamme. Yhteistyö kanssamme on joustavaa ja ongelmatonta.

Käytössämme on kovaakin kulutusta kestävät ja ajanmukaiset siivousvälineet. Huollamme ne säännöllisesti, jotta työskentelymme sujuu joutuisasti kohteessa kuin kohteessa. 

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Lähetä viesti

Mitä myymäläsiivoukseen kuuluu?

Hoidamme kaikenkokoisten myymälöiden siivoukset yli 20 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • palvelutiskien ja kassa-alueiden siivous

  • henkilökunnan tilojen siivous

  • lattioiden pesu

  • keittiö- ja WC-tilojen siivous.

Tarvittaessa voimme myös puhdistaa kahvikoneet ja huolehtia saniteettitarvikkeista. Räätälöimme palvelumme mielellämme tarpeitasi ja toiveitasi kuunnellen. Lupaamme antaa oman panoksemme, jotta myymälästäsi tulee siisti, puhdas ja viihtyisä. 

Jätä tarjouspyyntö

Muut palvelumme

Olemme monipuolisten siivouspalveluiden tarjoaja Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä koko Uudenmaan alueella. Palveluihimme kuuluvat myös toimistosiivous, ravintolasiivous ja suursiivous.

Keskitymme aina olennaiseen eli itse siivoukseen. Kaikissa tekemissämme siivoustöissä näkyy ammattilaisen tinkimätön kädenjälki. Tila kuin tila säteilee puhtaana ja kirkkaana perusteellisten siivoustöidemme jälkeen – siitä voit olla varma.

Meiltä saat palvelua nopeallakin aikataululla. Lähdemme töihin ripeästi ja työskentelemme tehokkaasti alusta loppuun asti, viimeistäkin yksityiskohtaa myöten. Uudenmaan alueella tekemiimme siivoustöihin voit tutustua referensseissä.