Asiantuntevaa ravintolasiivousta Helsingissä ja koko Uudenmaan alueella

Ota yhteyttä

Kun tarvitset asiantuntevaa ravintolasiivousta, käänny Normi-Siivous Oy:n puoleen. Palvelualueeseemme kuuluu Helsinki, Espoo, Vantaa sekä koko Uusimaa.

Siivoamme kahvilat ja ravintolat sekä baarit ja yökerhot kokoon katsomatta. Tilaa meiltä veloitukseton arviointikäynti ravintolasi siivouksesta. Saat tarjouksen saman päivän aikana.

Kokeneet ja asiantuntevat työntekijät

Työntekijöillämme on yhteensä kymmenien vuosien kokemus ravintolasiivouksista. He päivittävät myös jatkuvasti omaa osaamistaan uusimmista siivousmenetelmistä ja -välineistä. Näin pystymme tarjoamaan ajanmukaista ja parhainta mahdollista palvelua sekä ottamaan vastaan myös vaativammatkin siivoustyöt.

Ymmärrämme hyvin ravintolasiivousten haasteet ja erityispiirteet. Voit luottaa kokemuksemme tuomaan tietotaitoon.

Mikäli haluat lisätietoja palveluistamme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Meidät tavoitat parhaiten lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. 

Katso yhteystietomme

Siisti ravintola kutsuu luokseen

Ravintolatilasi täytyy siivota ammattitaitoisesti säännöllisin väliajoin, jotta ne ovat turvalliset ja viihtyisät. Puhtaat ja hygieeniset keittiötilat sekä elintarviketiskit ovat avain ravintolan menestykselle. Asiakkaat eivät palaa ravintolaa ainoastaan herkullisen ruoan, vaan myös puhtaiden ja viihtyisien tilojen vuoksi.

Me haluamme tarjota oman panoksemme ravintolasi menestymiseen. Tilaa siis tarvitsemasi siivouspalvelut kätevästi meiltä. Meistä saat joustavan, osaavan ja luotettavasti palvelevan kumppanin.

Jätä tarjouspyyntö

Meiltä saat myös suursiivouksen

Suunnittelemme mielellämme kanssasi tarvitsemasi siivouspalvelut. Kun ravintolan tiloista ja erilaisista pinnoista pidetään hyvää huolta oikeita siivousaineita ja -menetelmiä käyttäen, ne kestävät myös pitkään, eivätkä kulu niin helposti kovassakaan käytössä. Meiltä saat myös suursiivoukset, joihin kuuluu muun muassa ikkunoiden pesu. Palveluidemme avulla saat näyttävät ja edustavat tilat, oli ravintolasi pieni tai suuri.

Lue lisää suursiivouksesta