Joustava ja tehokas siivouspalvelu Uudellamaalla
Ravintolasiivous

Ravintolasiivous ammattitaidolla Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla 

Ravintolasiivous ammattitaidolla Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Normi-Siivous on siivouspalveluiden normikumppani, jolla on laaja kokemus ravintolasiivouksesta, kahvilasiivouksesta sekä lisäksi baareista ja yökerhoista. Palvelualueemme kattaa Helsingin lisäksi Espoon, Vantaan sekä koko Uusimaan. 

Siivoamme kahvilat ja ravintolat sekä muut yritysten toimitilat kokoon katsomatta. Tilaa meiltä veloitukseton arviointikäynti ravintolasi siivouksesta. Räätälöimme palvelun aina jokaisen yrityksen tarpeita vastaavaksi. Saat tarjouksen mahdollisimman nopeasti, minkä jälkeen voimme aloittaa työt sovittuna ajankohtana! 

Apollo Live Club

Olemme olleet tyytyväisiä etenkin kilpailukykyiseen hinta-tasoon ja joustavuuteen.

Stadin Night Oy, Martin Sjöström

Momentin Restaurants Oy

Normi-Siivous on siivonnut ravintoloitamme ammattitaidolla ja ylpeydellä, yhtiömme toiveiden mukaan vuodesta 2021 lähtien.

Jan Karppanen, Ravintolatoimen johtaja

Kokeneet ja asiantuntevat työntekijät

Ymmärrämme hyvin ravintolasiivousten haasteet ja erityispiirteet. Voit luottaa kokemuksemme tuomaan tietotaitoon. Kattava kokemus mahdollistaa sen, että työ sujuu paikan päällä sukkelasti sekä aikaa että välineitä säästäen. 

Työntekijämme päivittävät myös jatkuvasti omaa osaamistaan uusimmista siivousmenetelmistä ja -välineistä. Näin pystymme tarjoamaan ajanmukaista ja parhainta mahdollista palvelua sekä ottamaan vastaan myös vaativammatkin siivoustyöt. 

Mikäli haluat lisätietoja palveluistamme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Meidät tavoitat parhaiten lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Mitä ravintolasiivoukseen kuuluu? 

Ravintolasiivouksen lähtökohtana ovat puhtaat ja siistit lattiat sekä saniteettitilat. Tämän vuoksi ravintolasiivous sisältää aina lattioiden siivouksen, käsipaperien täytön ja käsisaippuoiden täytön. Lisäksi tuolit ja huonekalut järjestellään paikoilleen ja ravintolan yleisilme tarkistetaan. Mahdolliset roiskeet ja tahrat pyyhitään seinä- ja muilta pinnoilta. Tyhjennämme myös roskat ja imuroimme lattiat. Lisäpalveluja voi valita käytännössä niin paljon, kuin tarvetta on. Pystymme muun muassa kastelemaan kasvit ja keräämään tölkit. Olemme vaihtomattopalvelu Lindströmin kumppani, joten pystymme yhdistämään palvelut saman katon alle. Jatkossa saat ainoastaan yhden laskun siivouksesta ja mattojen vaihdosta.

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Ravintolasiivous parantaa turvallisuutta 

Siivoamme myös yökerhot sekä muut juhlapaikat. Illan tiimellyksessä lasit saattavat rikkoutua ja lattiolle, sohville sekä muualle ympäristöön saattaa levitä epämiellyttäviä roskia. Me Normi-Siivouksella tiedostamme, että onnistunut siivous on myös turvallisuustekijä. Esimerkiksi lasinsirut sohvatyynyjen välissä voivat olla ikävä yllätys yökerhossa asioivalle. Me kiinnitämme huomiota ravintolasiivouksen yksityiskohtiin. 

Asiakkaanamme ovat mm.

Ravintolasiivous ja kahvilasiivous suunnitelmallisesti 

Siivosimmepa sitten elintarvikemyymälää tai päivittäistavarakauppaa, suunnittelemme aina siivoustyöt huolella etukäteen. Huolellinen suunnittelu takaa onnistuneen lopputuloksen. Teemme kanssasi siivoustöiden aikataulutuksen, jota noudatamme tarkasti. Hoidamme työmme aina vastuullisesti ja huolehdimme työturvallisuudestamme. Yhteistyö kanssamme on joustavaa ja ongelmatonta. 

Käytössämme on kovaakin kulutusta kestävät ja ajanmukaiset siivousvälineet. Huollamme ne säännöllisesti, jotta työskentelymme sujuu joutuisasti kohteessa kuin kohteessa.  

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme! 

Kysy lisää ravintolasiivouksesta – Siisti ravintola kutsuu luokseen  

Ravintolasiivous kannattaa suorittaa ammattitaitoisesti säännöllisin väliajoin, jotta toimitilat olisivat turvalliset ja viihtyisät. Asiakkaat eivät palaa ravintolaa ainoastaan herkullisen ruoan, vaan myös puhtaiden ja viihtyisän tunnelman vuoksi. 

Haluamme tarjota oman panoksemme ravintolasi menestymiseen. Tilaa siis tarvitsemasi siivouspalvelut kätevästi meiltä. Meistä saat joustavan, osaavan ja luotettavasti palvelevan kumppanin. Olemme siivouksen normikumppani, teemme perusteellista ja hyvää työtä ilman turhia yllätyksiä! Ole siis yhteydessä, jos kiinnostuit ammattitaidostamme. 

Miksi tilata siivouspalvelut meiltä?

Perusteellista työtä

Olkoon ravintolasi pieni tai suuri, siivoamme sen perusteellisesti. Olemme huolellisia ja tarkan työn tekijöitä. Voit siis olla varma, että toimistosi huokuu puhtautta siivouksemme jälkeen.

Nopeaa palvelua

Meiltä saat siivouspalvelua nopeallakin aikataululla, kun ravintolan pitää olla siistissä kunnossa pikaisesti.

Asiakaslähtöisyys ja kilpailukykyiset hinnat

Meiltä saat kattavat siivouspalvelut kilpailukykyiseen hintaan. Meillä on pitkä kokemus erikokoisten yritysten kanssa toimimisesta. Voit siis olla varma, että saat meistä joustavan kumppanin.

Näin tilaat ravintolasiivouksen meiltä:

1

Ota yhteyttä meihin joko soittamalla 040 733 9676 , lähettämällä sähköpostia info@normisiivous.fi tai täyttämällä tarjouspyyntölomake.

2

Vastaamme tarjouspyyntösi mahdollisimman pian.

3

Tulemme tekemään tilaasi ilmaisen kartoituskäynnin, minkä jälkeen sovimme tarkemmin työstä. Työn aloitusajankohta sovitaan saman käynnin yhteydessä.

   

Copyright © 2024 Normi-Siivous Oy