Joustava ja tehokas siivouspalvelu Uudellamaalla
Palvelumme

Siivouspalvelut

toimitilasiivous - Normi-SiivousOy

TOIMISTOSIIVOUS

Siistiin ja puhtaaseen toimistoon kannattaa panostaa! Säännöllinen siivous pitää sisäilman raikkaana ja pinnat pölyttömänä.
Yrityssiivous Helsinki - Normi-SiivousOy

MYYMÄLÄSIIVOUS

Hoidamme kaikenkokoisten myymälöiden siivoukset yli 20 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla.
siivouspalvelut yrityksille

RAVINTOLASIIVOUS

Siivoamme kahvilat ja ravintolat sekä baarit ja yökerhot kokoon katsomatta.
yrityssiivous Helsinki

SUURSIIVOUS

Normi-Siivous Oy tarjoaa yrityksille suursiivouksia lattiasta kattoon. Meiltä saat laadukkaat palvelut nopeasti ja edullisesti.

Porrassiivous

Tarjoamme laadukasta porrassiivousta kilpailukykyiseen hintaan.

Jos haluat normi siivousta, ota yhteyttä Normi Siivoukseen! 

Normi-Siivous Oy tarjoaa yrityksille laadukkaat siivouspalvelut. Meiltä saat ketterän ja luotettavan siivouspalvelun vuosien kokemuksella. Meille on tärkeää toimia tehokkaasti ja joustavasti asiakkaan tarpeita kuunnellen. Keskitymme itse oleelliseen eli siivoukseen. 

Kun tarvitset juurikin normisiivousta yrityksesi tiloihin, Normi-Siivous Oy on oikea valinta. Meille mikään tila ei ole liian pieni tai suuri – hoidamme siivoukset aina vankalla ammattitaidollamme!

Siivoamme sekä pienet että suuret tilat

Etsitkö osaavaa siivoojaa huolehtimaan täsmällisesti toimistosi kokonaisvaltaisesta siivouksesta? Puuttuuko myymälästäsi ammattitaitoinen siivooja? Siivoamme tehokkaasti niin pienet toimistot ja myymälät kuin suuremmat toimitilat ja 1 000 neliön kiinteistötkin.

Meiltä saat laadukkaat siivouspalvelut kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä hoituvat myös porrassiivoukset ja tilojen desinfioinnit.

Tulemme mielellämme veloituksettomalle arviointikäynnille tutustumaan liiketilaasi ja keskustelemaan kanssasi tarvitsemistasi siivouspalveluista. Tarjouksen saat jo samana päivänä.

Suosimme ympäristöystävällisiä tuotteita

Suosimme ympäristöystävällisiä tuotteita ja tarvittaessa käytämme vain hajusteettomia puhdistusaineita. Jos toimistossasi työskentelee esimerkiksi vahvoille tuoksuille herkkiä ihmisiä, käytämme mielellämme hajusteettomia tuotteita. Kaikki käyttämämme siivousaineet ovat Joutsen- tai ympäristömerkittyjä.

Valitsemme käyttämämme tuotteet aina huolella, jotta ne toimivat tehokkaasti ja lopputulos on laadukas. Oikeilla puhdistusaineilla saamme pinnat kiiltämään ja pinttyneemmätkin liat lähtemään. Meiltä voit tilata myös kattavan suursiivouksen

Miksi tilata siivouspalvelut meiltä?

Keskitymme normisiivoukseen

Tarjoamme siivouspalvelua, jonka kokemuksen myötä voi saada toimimaan hyvinkin tehokkaasti, edullisesti ja yksinkertaisesti.

Laadukas työnjälki ja tyytyväisyystakuu

Kaikissa siivoustöissä panostamme viimeisteltyyn ja laadukkaaseen työnjälkeen.

Kilpailukykyiset hinnat

Meiltä saat kattavat siivouspalvelut kilpailukykyiseen hintaan.

   

Copyright © 2024 Normi-Siivous Oy