Monipuoliset siivouspalvelut Helsingistä koko Uudenmaan alueelle

Yhteystiedot

Normi-Siivous Oy tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat siivouspalvelut. Teemme sopimussiivouksia yrityksille Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä koko Uudenmaan alueella. Olemme erikoistuneet etenkin pienten ja keskisuurten yritysten toimitilojen siivouksiin sekä ravintolasiivouksiin.

Tällä sivulla voit tutustua siivouspalveluihimme lisäpalveluineen. Pyydä tarjous tarvitsemistasi siivouksista. Räätälöimme palvelumme joustavasti tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. 

Pyydä tarjous tästä

Siivoamme sekä pienet että suuret tilat

Etsitkö osaavaa siivoojaa huolehtimaan täsmällisesti toimistosi kokonaisvaltaisesta siivouksesta? Puuttuuko myymälästäsi ammattitaitoinen siivooja? Siivoamme tehokkaasti niin pienet toimistot ja myymälät kuin suuremmat toimitilat ja 1 000 neliön kiinteistötkin.

Meiltä saat laadukkaat siivouspalvelut kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä hoituvat myös porrassiivoukset ja tilojen desinfioinnit.

Tulemme mielellämme veloituksettomalle arviointikäynnille tutustumaan liiketilaasi ja keskustelemaan kanssasi tarvitsemistasi siivouspalveluista. Tarjouksen saat jo samana päivänä.

Ota yhteyttä

Suosimme ympäristöystävällisiä tuotteita

Suosimme ympäristöystävällisiä tuotteita ja tarvittaessa käytämme vain hajusteettomia puhdistusaineita. Jos toimistossasi työskentelee esimerkiksi vahvoille tuoksuille herkkiä ihmisiä, käytämme mielellämme hajusteettomia tuotteita. Kaikki käyttämämme siivousaineet ovat Joutsen- tai ympäristömerkittyjä.

Valitsemme käyttämämme tuotteet aina huolella, jotta ne toimivat tehokkaasti ja lopputulos on laadukas. Oikeilla puhdistusaineilla saamme pinnat kiiltämään ja pinttyneemmätkin liat lähtemään. Meiltä voit tilata myös kattavan suursiivouksen

Tarjoamme myös seuraavat lisäpalvelut

Mattokuvake

Vaihtomattopalvelu

Huolehdimme tarvittaessa toimitilojesi mattojen siisteydestä ja puhtaudesta – aina ajallaan.

Kuvake kukkien kastelusta

Kukkien kastelu

Siivoustöiden yhteydessä hoidamme mielellämme myös kukkien säännöllisen kastelun.

Kahvikonekuvake

Kahvikoneiden puhdistus

Mikäli haluat, teemme kahvikoneiden puhdistuksen sopimuksen mukaan.

WC-kuvake

Saniteettitarvikkeet

Meiltä onnistuu myös käsi- ja WC-paperien täyttö sekä muista saniteettitarvikkeista huolehtiminen.