Joustava ja tehokas siivouspalvelu Uudellamaalla
Porrassiivous

Laadukas porrassiivous Helsingissä ja muualla Uudellamaalla 

Normi-Siivous Oy tarjoaa porrassiivouspalvelua monen vuoden kokemuksella. Palvelualueeseemme kuuluu Helsinki, Espoo, Vantaa sekä koko Uusimaa. Meiltä saat laadukkaat palvelut nopeasti ja edullisesti. Pystymme vastaamaan kiireellisiinkin tarpeisiin ja saamme työt alkamaan jopa päivän varoitusajalla. 

Edustava ja siisti porraskäytävä on kuin taloyhtiön käyntikortti. Hyvin hoidettu porrassiivous ajaa niin asukkaan, omistajan kuin osakkaan etuja. Siivouksella pidennetään materiaalien käyttöikää ja säilytetään kiinteistön arvo. 

Apollo Live Club

Olemme olleet tyytyväisiä etenkin kilpailukykyiseen hinta-tasoon ja joustavuuteen.

Stadin Night Oy, Martin Sjöström

Puustelli

Nopeaa reagointia ja hyvää kokonaispalvelua kaikissa myymälöidemme siivoukseen liittyvissä kysymyksissä ja tarpeissa. Kiitos Normi-Siivous!

Pirjo, Puustelli Oy

Miksi porrassiivous kannattaa? 

Porrassiivous kannattaa, koska taloyhtiöiden siisteys on eduksi kaikille asukkaille. Pystymme vastaamaan taloyhtiöiden siivoustarpeisiin, joten meihin kannattaa olla yhteydessä oli siivoustarpeesi kuinka iso tahansa. Ymmärrämme taloyhtiöiden siivoushaasteet, esimerkiksi talviaikaan, jolloin hiekkaa ja kuraa kulkeutuu sisälle. Loska ja lumi voivat myös pahimmassa tapauksessa aiheuttaa liukastumisvaaran. 

Porrassiivouksen hyödyt 

  • Siistit porrastilat 
  • Turvallisuus 
  • Viihtyisyys ja mukavuus paranee 

Tiedämme onnistuneen porrassiivouksen niksit, joten voit olla varma onnistuneesta lopputuloksesta. Suunnittelemme työmme aina huolella, jotta säästäisimme aikaa ja vaivaa kohteessa. Voit luottaa siihen, että teemme siivouskohteessa kaiken tarvittavan sovitusti ja tehokkaasti. 

Kauttamme saat myös taloyhtiöissä lattioiden peruspesut ja vahaukset, saunatilojen suursiivoukset sekä muut suursiivoukset. 

Toimimme myös yhteistyössä vaihtomattopalvelu Lindströmin kanssa, joten kauttamme saat myös mattojen vaihdot porrastiloihin. Normi-Siivous hoitaa siis koko paketin kerralla kuntoon, joten saat kaiken yhdeltä siivousalan ammattilaiselta. 

Miksi valita Normi-Siivous porrassiivoukseen?  

Normi-Siivous kannattaa valita, kun etsinnässä on erinomainen porrassiivous Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Uudellamaalla. Teemme työmme fiksusti ja selkeästi, jotta lopputulos olisi paras mahdollinen juuri sinulle! 

Ota siis yhteyttä siivousalan ammattilaisiin, niin suunnitellaan porrassiivous sen mukaan, mikä teitä hyödyttää eniten. Normi-Siivous käyttää työssään laadukkaita kotimaisia puhdistusaineita, joiden avulla erinomainen lopputulos on taattu. Yhdistämme ammattitaidon ja fiksun tekemisen. 

Näin tilaat porrassiivouksen meiltä

1

Ota yhteyttä meihin joko soittamalla 040 733 9676 , lähettämällä sähköpostia info@normisiivous.fi tai täyttämällä tarjouspyyntölomake.

2

Vastaamme tarjouspyyntösi mahdollisimman pian.

3

Tulemme tekemään tilaasi ilmaisen kartoituskäynnin, minkä jälkeen sovimme tarkemmin työstä. Työn aloitusajankohta sovitaan saman käynnin yhteydessä.

   

Copyright © 2024 Normi-Siivous Oy