Suursiivous lattiasta kattoon Helsingissä ja muualla Uudellamaalla

Lähetä viesti

Normi-Siivous Oy tarjoaa yrityksille suursiivouksia lattiasta kattoon. Palvelualueeseemme kuuluu Helsinki, Espoo, Vantaa sekä koko Uusimaa. Meiltä saat laadukkaat palvelut nopeasti ja edullisesti. Pystymme vastaamaan kiireellisiinkin tarpeisiin ja saamme työt alkamaan jopa päivän varoitusajalla.

Tilaa meiltä veloitukseton arviointikäynti – tarjouksen saat saman päivän aikana.

Suursiivouksen palveluihin kuuluvat:

  • ikkunoiden pesut

  • lattioiden pesut ja vahaukset

  • kokolattiamattojen ja tekstiilituolien pesut

  • yläpölyt

  • muutto- ja loppusiivoukset.

Ikkunoiden pesulla teet liiketilastasi kutsuvan

Ikkunat ovat yksi tärkeimmistä osista liiketilaasi tai myymälääsi. Kun ikkunat ovat kirkkaat ja puhtaat, ne suorastaan kutsuvat ohikulkijaa astumaan sisään liikkeesi ovesta. Ikkunoiden pesu on edullista yrityksesi imagon nostattamista.

Me hoidamme ikkunoiden pesut oikeilla pesuaineilla ja -välineillä. Voit siis olla varma, että pesun jälkeen ikkunoissa ei näy tahroja tai viiruja, vaan lasit ovat tahrattoman kirkkaat.  

Jätä tarjouspyyntö

Huolehdi säännöllisestä kokolattiamattojen ja tekstiilituolien pesusta

Kokolattiamattojen ja tekstiilituolien säännöllisestä pesusta kannattaa huolehtia. Sekä kokolattiamatot että tekstiilituolit keräävät huomaamatta likaa ja pölyä, jotka tekevät sisäilmasta tunkkaisen ja jopa pahanhajuisen. Huolletut ja pestyt kokolattiamatot ja

tekstiilituolit lisäävät viihtyvyyttä, olkoon kyse sitten pienestä toimistotilasta tai suuresta liikehuoneistosta.

Annamme mielellämme lisätietoja tarjoamistamme siivouspalveluista. Voit lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Katso yhteystiedot

Vaivattomat muutto- ja loppusiivoukset

Onko yrityksesi muutto edessä? Tarvitsetko osaavaa muuttoapua? Anna meidän auttaa. Meillä on pitkä kokemus mitä erilaisimpien muutto- ja loppusiivousten hoitamisesta. Kun annat siivoukset tehtäväksemme, säästät paljon aikaa ja vaivaa. Olemme tarkan työn tekijöitä, joten voit huoletta antaa vaativatkin siivoustyöt harteillemme.

Pyydä tarjous