Joustava ja tehokas siivouspalvelu Uudellamaalla
Suursiivous

Suursiivous vuosien kokemuksella Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla 

Normi-Siivous Oy tarjoaa yrityksille suursiivouksia lattiasta kattoon. Palvelualueeseemme kuuluu Helsinki, Espoo, Vantaa sekä koko Uusimaa. Meiltä saat laadukkaat palvelut nopeasti ja edullisesti. Pystymme vastaamaan kiireellisiinkin tarpeisiin ja saamme työt alkamaan jopa päivän varoitusajalla.

Mitä suursiivoukseen kuuluu?

  • lattioiden pesut ja vahaukset
  • ikkunoiden pesut
  • yläpölyt
  • keittiötilojen suursiivous
  • kokolattiamattojen pesut
  • sohvien ja tuolien pesut 

Ravintoloiden keittiön suursiivous

Ikkunat ovat yksi tärkeimmistä osista liiketilaasi tai myymälääsi. Kun ikkunat ovat kirkkaat ja puhtaat, ne suorastaan kutsuvat ohikulkijaa astumaan sisään liikkeesi ovesta. Ikkunoiden pesu on edullista yrityksesi imagon nostattamista.

Me hoidamme ikkunoiden pesut oikeilla pesuaineilla ja -välineillä. Voit siis olla varma, että pesun jälkeen ikkunoissa ei näy tahroja tai viiruja, vaan lasit ovat tahrattoman kirkkaat. 

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Huolehdi säännöllisestä kokolattiamattojen ja tekstiilituolien pesusta

Kokolattiamattojen ja tekstiilituolien säännöllisestä pesusta kannattaa huolehtia. Sekä kokolattiamatot että tekstiilituolit keräävät huomaamatta likaa ja pölyä, jotka tekevät sisäilmasta tunkkaisen ja jopa pahanhajuisen. Huolletut ja pestyt kokolattiamatot ja tekstiilituolit lisäävät viihtyvyyttä, olkoon kyse sitten pienestä toimistotilasta tai suuresta liikehuoneistosta.

Annamme mielellämme lisätietoja tarjoamistamme siivouspalveluista. Voit lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Vaivattomat muutto- ja loppusiivoukset

Onko yrityksesi muutto edessä? Tarvitsetko osaavaa muuttoapua? Anna meidän auttaa. Meillä on pitkä kokemus mitä erilaisimpien muutto- ja loppusiivousten hoitamisesta. Kun annat siivoukset tehtäväksemme, säästät paljon aikaa ja vaivaa. Olemme tarkan työn tekijöitä, joten voit huoletta antaa vaativatkin siivoustyöt harteillemme.

Asiakkaamme kertovat

Apollo Live Club

Olemme olleet tyytyväisiä etenkin kilpailukykyiseen hinta-tasoon ja joustavuuteen.

Stadin Night Oy, Martin Sjöström

Puustelli

Nopeaa reagointia ja hyvää kokonaispalvelua kaikissa myymälöidemme siivoukseen liittyvissä kysymyksissä ja tarpeissa. Kiitos Normi-Siivous!

Pirjo, Puustelli Oy

Näin tilaat siivouspalvelut meiltä

1

Ota yhteyttä meihin joko soittamalla 040 733 9676 , lähettämällä sähköpostia info@normisiivous.fi tai täyttämällä tarjouspyyntölomake.

2

Vastaamme tarjouspyyntösi mahdollisimman pian.

3

Tulemme tekemään tilaasi ilmaisen kartoituskäynnin, minkä jälkeen sovimme tarkemmin työstä. Työn aloitusajankohta sovitaan saman käynnin yhteydessä.

Miksi tilata siivouspalvelut meiltä?

Perusteellista työtä

Olkoon tilasii pieni tai suuri, siivoamme sen perusteellisesti. Olemme huolellisia ja tarkan työn tekijöitä. Voit siis olla varma, että toimistosi huokuu puhtautta siivouksemme jälkeen.

Nopeaa palvelua

Meiltä saat siivouspalvelua nopeallakin aikataululla, kun tilan pitää olla siistissä kunnossa pikaisesti.

Asiakaslähtöisyys ja kilpailukykyiset hinnat

Meiltä saat kattavat siivouspalvelut kilpailukykyiseen hintaan. Meillä on pitkä kokemus erikokoisten yritysten kanssa toimimisesta. Voit siis olla varma, että saat meistä joustavan kumppanin.

   

Copyright © 2024 Normi-Siivous Oy