Toimistosiivous kätevästi Helsingistä koko Uudenmaan alueelle

Ota yhteyttä

Normi-Siivous Oy hoitaa toimistosiivouksen pitkän työkokemuksen ja koulutuksen tuomalla pistämättömällä ammattitaidolla. Palvelemme pieniä ja keskisuuria yrityksiä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä muualla Uudellamaalla.

Tulemme mielellämme veloituksettomalle arviointikäynnille. Räätälöimme laadukkaat palvelumme joustavasti, toiveitasi ja tarpeitasi tarkasti kuunnellen. Saat tarjouksemme aina saman päivän aikana. 

Panosta siistiin toimistoon

Siistiin ja puhtaaseen toimistoon kannattaa panostaa! Säännöllinen siivous pitää sisäilman raikkaana ja pinnat pölyttömänä. On sanomattakin selvää, että siistissä toimistossa jaksaa työskennellä paremmin ja työteho on korkeampi kuin epäsiistissä tilassa.

Siisteys lisää myös kokonaisvaltaista hyvinvointia. Siistiin toimistoon on kiva tulla aamulla ja työnteko tuntuu miellyttävältä, kun silmiesi edessä odottaa puhdas pöytä. Meiltä saat laadukkaat siivouspalvelut edulliseen hintaan.

Pyydä tarjous

Palvelemme joustavasti ja asiakaslähtöisesti

Nopeuskuvake

Nopeaa palvelua

Tärkeät neuvottelut vaativat ympärilleen siistin toimiston. Meiltä saat siivouspalvelua nopeallakin aikataululla, kun toimiston pitää olla siistissä kunnossa pikaisesti. 

Siivouskuvake

Perusteellista työtä

Olkoon toimistosi pieni tai suuri, siivoamme sen perusteellisesti. Olemme huolellisia ja tarkan työn tekijöitä. Voit siis olla varma, että toimistosi huokuu puhtautta siivouksemme jälkeen.

Asiakaspalvelukuvake

Asiakaslähtöisyys

Kerro meille rohkeasti siivoustarpeistasi ja -toiveistasi. Meillä on pitkä kokemus erikokoisten yritysten kanssa toimimisesta. Voit siis olla varma, että saat meistä joustavan kumppanin. 

Kilpailuta siivouspalvelu

Tarjouspyyntö-sivulla voit lähettää meille kätevästi tarjouspyynnön tarvitsemistasi siivouspalveluista. Tiedäthän, että palveluihimme kuuluu myös myymäläsiivous, ravintolasiivous ja suursiivous?

Mikäli haluat lisätietoja siivouspalveluistamme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Meidät tavoitat parhaiten lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Saatuamme viestisi, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti.

Yhteystiedot