Joustava ja tehokas siivouspalvelu Uudellamaalla
Toimistosiivous

Toimistosiivous joustavasti ja edullisesti Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa 

Toimistosiivous Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa onnistuu Normi-Siivouksen ammattilaisilta joustavasti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Toimistosiivous on Normi-Siivouksen ydintekemistä. Meillä on kattavaa kokemusta toimistojen siivouksesta ja olemme sen ansiosta erinomainen normikumppani siivoukseen. Palvelemme etenkin pieniä- ja keskisuuria yrityksiä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä pääkaupunkiseudulla.    

Tulemme mielellämme veloituksettomalle arviointikäynnille tai annamme sähköpostitse suuntaa antavan hinta-arvion. Räätälöimme joustavat ja laadukkaat palvelumme toiveitanne kuunnellen. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva toimistosiivouksen palvelu! 

Apollo Live Club

Olemme olleet tyytyväisiä etenkin kilpailukykyiseen hinta-tasoon ja joustavuuteen.

Stadin Night Oy, Martin Sjöström

Puustelli

Nopeaa reagointia ja hyvää kokonaispalvelua kaikissa myymälöidemme siivoukseen liittyvissä kysymyksissä ja tarpeissa. Kiitos Normi-Siivous!

Pirjo, Puustelli Oy
toimistosiivous Helsinki - Normi-Siivous Oy

Miksi panostaa siistiin toimistoon? 

Siistiin ja puhtaaseen toimistoon kannattaa ehdottomasti panostaa! Säännöllinen siivous pitää sisäilman raikkaana ja pinnat pölyttömänä. On sanomattakin selvää, että siistissä toimistossa jaksaa työskennellä paremmin ja työteho on korkeampi kuin epäsiistissä tilassa. Normi-Siivous keskittyy erityisesti pienyritysten tarpeisiin, joten tunnemme erityisen hyvin myös pienten toimistojen siivoustarpeet. 

Toimistosiivouksen hyödyt 

  • Puhdas työtila parantaa työtehokkuutta 
  • Siisti ympäristö helpottaa työskentelyä 
  • Työpaikan viihtyisyys paranee 
  • Puhdas ympäristö luo hyvän ensivaikutelman 

Siisteys lisää myös kokonaisvaltaista hyvinvointia. Siistiin toimistoon on kiva tulla aamulla ja työnteko tuntuu miellyttävältä, kun silmiesi edessä odottaa puhdas pöytä. Normi-Siivoukselta saat juuri sitä, eli huolettomuutta ja laadukkaat siivouspalvelut edulliseen hintaan! Ole siis yhteydessä meihin, kun haluat toimistosiivouksen Helsingissä, Vantaalla tai Espoossa. 

Mitä toimistosiivoukseen kuuluu? 

Toimistosiivoukseen tai toimitilasiivoukseen kuuluu lattioiden peseminen, työpöytien pyyhintä, imurointi sekä roskien tyhjennys. Räätälöimme toimistosiivouksen aina toiveidesi mukaan, joten palveluun voidaan lisätä myös esimerkiksi kahvinkeittimen ja keittiön puhdistus, kasvien kastelu, käsipaperien täyttö, käsisaippuoiden täydentäminen tai vaikkapa mattojen puhdistus ja vaihto. 

Vaihtomattopalvelu Lindströmin on kumppanimme, joten sopimuksen mukaan pystymme vaihtamaan myös heidän mattonsa toimistosiivouksen yhteydessä. Se on yrityksellesi erinomainen vaihtoehto, koska molemmat palvelut tulevat tällöin samalle laskulle ja aikaa säästyy. 

toimistosiivous Vantaa

Pyydä tarjous toimistosiivouksesta Helsingissä, Vantaalla tai Espoossa 

Jos etsinnässäsi on laadultaan erinomainen toimistosiivous Helsingin, Vantaan tai Espoon alueella, ota yhteyttä Normi-Siivoukseen! Emme pidä turhaa meteliä itsestämme, vaan keskitymme siihen, mikä on meille tärkeää, eli erinomaiseen ylläpitosiivoukseen. 

Tiedämme niksit erityisesti pienyritysten tilojen siivoamiseen. Meillä on laaja kokemus toimistoista, ravintoloista, kahviloista, baareista ja muista pienyritysten toimitiloista. Käytämme työssämme laadukkaita kotimaisia puhdistusaineita, kuten Bernerin ja Kemvitin tuotteita. 

Ole siis yhteydessä siivouksen normikumppaniin, kun haluat taatusti laadukkaan toimistosiivouksen Helsingissä, Vantaalla tai Espoossa! 

Miksi tilata siivouspalvelut meiltä?

Perusteellista työtä

Olkoon toimistosi pieni tai suuri, siivoamme sen perusteellisesti. Olemme huolellisia ja tarkan työn tekijöitä. Voit siis olla varma, että toimistosi huokuu puhtautta siivouksemme jälkeen.

Nopeaa palvelua

Tärkeät neuvottelut vaativat ympärilleen siistin toimiston. Meiltä saat siivouspalvelua nopeallakin aikataululla, kun toimiston pitää olla siistissä kunnossa pikaisesti.

Asiakaslähtöisyys ja kilpailukykyiset hinnat

Meiltä saat kattavat siivouspalvelut kilpailukykyiseen hintaan. Meillä on pitkä kokemus erikokoisten yritysten kanssa toimimisesta. Voit siis olla varma, että saat meistä joustavan kumppanin.

Näin tilaat toimistosiivouksen meiltä

1

Ota yhteyttä meihin joko soittamalla 040 733 9676 , lähettämällä sähköpostia info@normisiivous.fi tai täyttämällä tarjouspyyntölomake.

2

Vastaamme tarjouspyyntösi mahdollisimman pian.

3

Tulemme tekemään tilaasi ilmaisen kartoituskäynnin, minkä jälkeen sovimme tarkemmin työstä. Työn aloitusajankohta sovitaan saman käynnin yhteydessä.

   

Copyright © 2024 Normi-Siivous Oy